Regnigt

 
 
Dagen har bjudit på perfekt filmväder så det är så jag tänker spendera min kväll. Ha det bra!
 

Asos

 
 
Fick hem mitt paket från Asos igår och det första jag såg var att de skickat fel avslutningsklänning???? Fick en helt annan klänning än den jag beställt, det är så typiskt för mig att inte skaffa avslutningskläder i tid :((
 
Blev dock jätte nöjd när jag såg byxdressen jag beställt, blir perfekt i sommar!
 

tip

Har någon "billigare" ögonskugga som inte är speciellt pigmenterad så har jag ett super enkelt tips som får ögonskuggan att se super pigmenterad ut!
 
Jag använde mig av en ögonskugga från Elf och tre oika ansiktssprejer som funkade bra för mig. Är inte helt säker på vilka sprejer som fungerar men man kan testa sig fram.
 
 
De man gör är att spreja sminkborsten med sprejen innan man appelicerar ögonskuggan. Detta gör att färgen kommer förstärkas och ögonskuggan blir lite skimrig.
 
 
Till höger är ögonskuggan innan jag sprejade borsten och till vänster ser ni resultatet!
 
 
 
 
 

 
 

The playsuit

playsuits
 
Måste verkligen ta och köpa mig en fin playsuit till sommaren. Gärna en av de på bilden som man kan matcha med det mesta, perfekta sommarplagget!!
 

Daily dose

 
 

Macadamia - resultat

 
Lite mer än två månader har gått sen jag började använda mig av Macadamia för att tvätta håret och jag har märkt stor skillnad på mitt hår! Har tvättat håret med deras shampoo och balsam två gånger i veckan och sedan använt mig av deras olja och torrbalsam. Mitt hår har blivit betydligt lenare, fylligare och glansigare. Tänker absolut fortsätta på samma sätt! 
 
Nu behövs bara lite nya fräsha slingor till sommaren!
 

RSS 2.0