Details

 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

 
Ska spendera min fredagskväll med lite fredagsmys hemma framför let's dance och film tillsamans med glass, choklad och smoothies heheeh.

Two pieces

Var ute på en prommis i solen med Demi's album i hörlurarna och fick tusen flashbacks från i sommras. Two Pieces som är en av låtarna från Demi Lovatos album som hon släppte förra sommaren. Lyssnade iprincip på det albumet på repeat under hela sommarlovet, finns inte en enda dålig låt.
 
Lite bilder från sista april förra året, snart är vi där!
 
 
 
 

önske plagg i sommar

Summer
 
 

Italien del 1

Tänkte dela med mig av lite härliga bilder från i somras och tänkte dela upp det i två eller tre delar eftersom vi besökte olika delar av Italien! 
 
 
 
 
 
Den här lilla staden/byn började vi med att besöka på resan. Det är en gammal "Trulli" by. Jätte mysigt och vackert med små mysiga butiker och resturanger. Vi bodde även i ett sådant litet vitt hus men tyvärr stannade vi bara en natt.
 

Macadamia

 
Fcik hem ett gratis reseset med hårvårds produkter från Macadamia förra veckan när jag gjorde en annan beställing. Resesettet innehöll shampoo, balsam, hårolja, torr balsam, en kam och en hårinpackning som inte är med på bilderna. Tänkte testa dessa produket ett tag och sen kan jag berätta vad jag tyckte!

Blogg tips!

Jag läser otroligt många bloggar dagligen, vilket jag tycker är jätte kul och inspirerande så jag tänkte ta och tipsa om några av mina favoritbloggar!
 
Nichole Falciani
 
Alva Brodin
 
Lisa Tengbom
 
Felicia Avklew
 
Andou
 
Janni Deler
 
Hanna Bodelson
 
Chloe Schuterman
 
Emma Söderström
 
Amelies

Day/night

 
 
 

4 från Italien

 
Usch vad jag saknar sommaren och Italien, Sånt fantastiskt vackert land med härliga människor!
 
 

Summer ready

Summer
 
 

inspiring models

 
 
 

Make me up

De smink som jag köpte i New York + presenter jag fick när jag fyllde några dagar efter resan.
 
Köpte ögonskuggorna till vänster på Urban Outfitters för ca. 40 kr???! Paletten till höger innehåller en blandning av rouge och läppglans. Fick den som present, den är också köpt på Urban.
 
Borsten längst till vänster utan förpackning fick jag i present och de andra beställde jag från lookfantastic.com, alla är av märket Real Techniques.
 

Lite från NYC

 
Lite av bilderna från resan tagna av min syster då hon var den som tog med kameran. Har mer bilder på mobilen som jag får ta lägga upp en annan gång!
 

Beige/white/brown

Clean
 
 

Nike free run 5.0

 
Köpte mina älskade Nike free run 5.0 när jag var i New York, ett av dom bästa köpen måste jag säga! Fick dom för ca. 500 kr på rean så jag är super nöjd. Kommer använda dom som både träningskor och vardagsskor!
 

Söndags frukost

 
 
Vaknade till toppen väder och gjorde mig en god frukost denna söndag. Ska strax ta mig ut i solen på en lång promenad, super härligt! Känns som en bättre söndag!
 
 
 

interior design dream

 
 

Empire state building

 
 

RSS 2.0