#TB

 

Green smoothie

 
När jag kommer hem från skolan gör jag ibland en nyttigare smoothie bestående av 1 frusen banan, spinat, en halv avokado och lite ingefära. Låter inte jätte härligt men det smakar betydligt bättre än hur det låter och ser ut haha.
 

Happy easter

 
Hälsar glad påsk till er alla här ifrån fjällen!
 
 

Missoni inspirerade byxor

Missoni
 
Högst upp på min önskelista just nu finns dom hät missoni inspirerade byxorna. Finns i flera olika färger och passar perfekt som vardagsbyxor nu till sommaren.
 
Dom finns att köpa på monroeworld.se för 500kr! 
 
 

Favorite youtubers

 
 
 
 

Coachella

 
 
 
 
 
 
 

Workout

 
Efter en månads förskylning med hals och öron problem har jag äntligen kommit igång med träningen lite igen. Blev skjuk när jag kom hem från New York och det har hållit i sig. Jag har nu börjat träna väldigt försiktigt, Kör dagligen ett yoga pass på 30-40 min för att stärka kroppen utan att bli anfådd och tränar dessutom upp balansen och den psykiska styrkan, vilket är otroligt bra när jag börjar träna ordentligt sen!
 
 
 
 
 

BLUE/BEIGE

baby blue
 
 

En liten room tour

 
 
 
 

Italien del 2

 
Här hyrde vi ett hus, i södra delen av italien i närheten av kalabrien. Ett stort hus med en egen pool och otrolig utsikt över havet.
 
 
 
 

sommar drömmar

 
 

The face UK

klockan 20.00 ikväll visas The face UK på tv11! En ganska ny serie som liknar top model förutom att man tävlar i lag och varje lag leds av en supermodell. Säsongen som visas nu har pågått ett tag men var tvungen att tipsa om programmet ändå. Finns även The face USA som har visats tidigare.
 
Så jag tycker att ni ska ta och kika på tv11 klockan åtta ikväll!
 
 

Throwback

 
 

Favorite food

 
Min favorit frukost/mellanmål. Turkisk yoghurt med hallon, linfrön, valnötter och honung. Hallelujah
 

Sunday

 
Idag ska jag städa, plugga, bädda rent osv. Blir ingen sunday funday?? inte för min del iaf. Vädret är dåligt och jag är på väg att bli sjuk igen + en massa prov nästa vecka. Nä nu ska jag rycka upp mig och tröst äta lite.
 

Wonderland

 
 
Fick hem den här fina bikinin från nelly.com igår. Den fanns i flera olika färger dock var dom slut i storlek så jag beställde denna. Den var finare än förväntat så jag är jätte nöjd! Nu vill jag ha fleeer
 
 

Healthy banana ice cream

Måste tipsa er om en jätte god och nyttig bananglass som ni måste testa!
 
Det man gör är att frysa in bananskivor (från en mogen banan) i frysen över natten (1 banan= 1 portion) och sen tar man fram dom dagen efter, låter dom tina i 5-10 min och mixar dom sedan i mixer eller med stavmixer. Sen kan man välja vad man vill "smaksätta" den med tex. jordnötssmör, hackad mörkchoklad eller bär, man kan också söta den med honung om man vill.
 
 
 
 

Sundays

 
 
 
Har bestämt mig för att göra söndagar till "detox" dagar, alltså dagar då jag ska äta så nyttigt och "rent" som möjligt. Man ska då försöka undvika alla e-ämnen, onödiga tillsatser, mejeriprodukter och bara äta ekologiskt osv. Detox innebär alltså att man ska ränsa kroppen på gifter. Så jag har detta som en liten utmaning som jag började med förra söndagen och tänker fortsätta så länge som möjligt. 
 
Bilderna ovan är lite av de jag åt i söndags, så egentligen behöver en detox inte vara speciellt svår alls!
 
 

RSS 2.0